Borrelen op het strand

Een borrel op het strand? Count me in!

BLOW Beach House is het best bewaarde geheim van het Haagsche strand.
Wij zijn de allerlaatste strandtent van Den Haag, een bijzondere plek voor een bijzonder strandhuis.
BLOW kijkt uit over de Zandmotor, de hotspot voor kitesurfers. Geniet van ons wijde uitzicht, de rust en laat u verwennen door ons personeel.

Borrelen bij BLOW

Met trots bieden wij ons mooie strandhuis aan voor borrels, recepties, verjaardagen, speciale evenementen of uw eigen georganiseerde feest. Wij zijn enorm enthousiast om welke aangelegenheid dan ook tot in de puntjes te verzorgen! BLOW verzorgt borrels vanaf 20 personen tot 200.

Wilt u na de borrel ook een BBQ toevoegen? Geen enkel probleem, kijk dan eens naar onze BBQ’s op het strand

Gemakkelijk bereikbaar

Parkeren is bij onze strandtent geen enkel probleem, parkeer gratis uw auto op de Machiel Vrijenhoeklaan. Vanaf de parkeerplaats is het nog 5 a 10 minuten de duinen over en u vind BLOW op het zuidelijkste stukje van het Kijkduin strand.

Wij bieden verschillende borrel arrangementen aan, voor ieder wat wils. Bekijk onze opties hieronder & reserveren gaat heel gemakkelijk.

Borrel & Bites?

U kunt de drankjes afkopen of op basis van nacalculatie in rekening laten brengen (turf systeem). Als u kiest voor het turf systeem hanteren wij de prijzen voor consumpties zoals op onze menukaart. Het is ook mogelijk om voor de gehele groep (vanaf 30 personen) de borrel & eventueel wat hapjes van te voren af te kopen voor 4 uur (voor elk extra uur rekenen wij €5,- pp extra). Zie hieronder onze opties:

Optie 1. Drankarrangement (binnenlands) voor 4 uur € 22,50 p.p

Pakket: koffie, thee, bier van de tap, huiswijnen wit/rood/rosé, appelsap, jus d’-orange, frisdranken (met uitzondering van energy-drinks), binnenlands gedistilleerd (jenever, vieux, bessenjenever, port, sherry en martini).

Optie 2. Bier en Bitterballen voor 4 uur. € 26,00 p.p.

Onbeperkt drankafkoop binnenlands pakket, 4 x een hapje en nootjes op de tafels (binnenlandspakket: bier, fris, (huis)wijnen, jenever, vieux, port, sherry en martini)

Optie 3. Bubbels en Bites voor 4 uur. € 32,50 p.p.

Glas heerlijke bubbels bij ontvangst, drankafkoop onbeperkt pakket, luxe hapjes (4) nacho’s en
olijven op de tafels (onbeperkt pakket: bier, fris, (huis)wijnen, jenever, vieux, port, sherry, martini, bacardi,
malibu, wodka en whisky)

Let op: Bieren op fles, speciale whisky’s en speciale likeuren op nacalculatie.

Reserveren

<reserveer formulier hier>