Kom je met een groep naar het strand?

Alles voor groepen onder één dak

Hou jij van lekker vers eten, bewegen op het strand en een feestje op z’n tijd? Kom dan met een groep vrienden, familie, bedrijf of kinderen naar BLOW Beach House voor een onvergetelijke dag bij ons heerlijke strand huis. Wij bieden verschillende opties aan voor elke soort wens.

Gastronomie

BLOW Beach House is het best bewaarde geheim van het Haagsche strand. Wij zijn de allerlaatste strandtent van Den Haag, een bijzondere plek voor een bijzonder strandhuis. BLOW kijkt uit over de Zandmotor, de hotspot voor kitesurfers. Geniet van ons wijde uitzicht, de rust en laat u verwennen door ons personeel.

Kom gezellig lunchen, borrel of dineren met een groep bij ons op het strand. Geniet van ons eten tijdens een zomerse dag en ontspan tijdens terwijl je de zon in onze mooie Noordzee ziet zakken. Schuif aan bij onze lunch, proost tijdens de borrel op het strand en kom dineren in Kijkduin.

Sporty

BLOW heeft veel te bieden. Wat dacht je van een bedrijfsuitje met vliegeren of een geheel verzorgde stranddag? Wij hebben een groot aanbod aan activiteiten: van een privé les kitesurfen, tot aan expeditie Robinson met je hele team van vliegeren voor kinderen tot een pubquiz met je familie.

Bovendien organiseren wij allerlei soorten events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt.  Een beachdag met creatieve en actieve activiteiten met als afsluiting een BBQ. Kortom; sport, spel, spanning en sensatie: dé garantie voor een geslaagd dagje uit!

Party

Bent u op zoek naar een locatie voor een feest op het strand?

BLOW is een strandhuis voor jong en oud gelegen aan het natuurgebied van de Zandmotor in Kijkduin. Een kleine 10 minuten zuidwaarts met de auto van Scheveningen vind je ons brede strand en onze ongedwongen sfeer. Wordt het een kinderfeestje, afscheidsborrel, jubileum, vergadering, congres, zakenlunch, vrijdagmiddag borrel, personeelsfeest of een seminar. Wij hebben de know-how in huis om het voor u tot in de puntjes te verzorgen.