BLOW Kitesurfschool

BLOW is in 2013 opgestart door Chris & Toine. Deze blije kitesurfers hebben tijdens hun studietijd in Delft een gezamenlijke passie gevonden in het kitesurfen en in het geven van kitesurfles. Deze passie heeft ertoe geleid dat ze de hele wereld zijn over gereisd op zoek naar de mooiste plekken met de beste wind en golven om zoveel mogelijk tijd op het water te besteden.

BLOW staat dan ook voor: Be – Life – On – the Water. In Nederland zijn Chris & Toine samen begonnen op de Zandmotor in Kijkduin om kleine groepen te leren kitesurfen. BLOW is inmiddels uitgegroeid tot een grote kitesurfschool met een super tof team van leuke, enthousiaste en vooral ervaren kitesurf instructeurs.

Team van BLOW

Alle instructeurs van BLOW Kitesurfschool worden persoonlijk uitgekozen door Chris & Toine omdat wij het erg belangrijk dat onze instructeurs echt goed kunnen kitesurfen, dat ze weten waar ze het over hebben maar vooral dat ze op een leuke en veilige manier het kitesurfen kunnen leren aan iedereen. De kitesurfvaardigheden in combinatie met de jarenlange ervaring met kitesurfles(sen) zorgen ervoor dat een kitesurfcursus bij BLOW Kitesurfschool een onvergetelijke ervaring is voor jong & oud!

Ik wil kitesurfen!