BLOW Beach House

Hét geheim van het Haagsche strand

Op het meest zuidelijk stukje strand van Den Haag, waar de Zandmotor en de Noordzee elkaar ontmoeten vind je BLOW Beach House. Een bijzondere plek, voor een bijzonder strandhuis.

Als je bij ons op het strand komt stap je in een andere wereld; een wereld van ruimte & rust, een wereld van uitwaaien op het strand, baden langs de vloedlijn en lange zomeravonden.

Maar ook een actieve wereld; een wereld van wind & golven, een wereld van zand en zout in je haar, een wereld van glimlachende kitesurfers die door de lucht vliegen. Ook is ons strand het gehele jaar open voor honden.

Voor al deze liefhebbers en hun huisdieren staan onze deuren vanaf maart tm medio oktober wagenwijd open. Maak het jezelf gemakkelijk en ontspan op één van onze zonovergoten terrassen of  kom gezellig binnen zitten bij de haard – je bent altijd welkom!

Gemakkelijk bereikbaar

Parkeren is bij onze strandtent geen enkel probleem, parkeer uw auto gratis op de Machiel Vrijenhoeklaan. Vanaf de parkeerplaats is het nog 5 a 10 minuten de duinen over en u vind BLOW op het zuidelijkste stukje van het Kijkduin strand.

Gooi de dagelijkse last van je schouders zoals je je slippers in het zand gooit en kom genieten van het strand en van onze gastvrijheid. Wees welkom!

Ik wil de route naar BLOW

Voor ieder wat wils 🙂

BLOW Beach House is het best bewaarde geheim van het Haagsche strand. Bij ons geen zien & gezien worden, maar een ontspannen strandhuis in de duinen waar iedereen zichzelf kan zijn. De afgelegen ligging aan de Zandmotor maakt van BLOW een unieke combinatie van sport & ontspanning mogelijk. Kortom een ideale locatie voor een actief privé-feest of eigentijds huwelijk. Maar ook voor een zakelijke evenement of gewoon een heerlijke stranddag is BLOW jouw keuze.

Onze Terrassen

BLOW heeft 3 zonovergoten terrassen zodat je altijd in de zon en uit de wind zit. Op elk terras heb je mooi uitzicht op het Zuiderstrand, de Zandmotor en de Noordzee. Op alle terrassen kan je ultiem ontspannen in onze lounge banken en lekker eten aan onze eigen gemaakte stamtafels. Wil je een deel van het terras afhuren voor een besproken gelegenheid? Wij raden aan om ons Zuiderterras af te huren voor huwelijken, bedrijfsfeesten, familie events e.d. Het Zuiderterras is tevens afgesloten voor elke windrichting dus zit je heerlijk uit de wind en in de ondergaande zon en kan je lekker genieten met de hele groep.

Slecht weer? Geen probleem, dan overdekken we het Zuiderterras met onze strechttent inclusief lampen en heaters. Voor meer informatie bel ons even op +31652665531 of stuur een e-mail

The Beach House

Ons restaurant lijkt steeds op een botanische tuin, met allerlei soorten bloemen, hangplanten en tropisch uitziende groene vrienden. Voor de minder warme stranddagen is dit een ideale huiskamer aan het strand om te schuilen voor de regen en lekker bij de kachel een goed boek te lezen. Maar ook voor een romantisch diner in de avond is BLOW een goede keuze, verlies jezelf in elkaars ogen terwijl de ondergaande zon langzaam maar zeker in de Noordzee zakt…. ❤

Tiny House

Op het Zuiderterras van BLOW vind je ons Tiny House. Met een oppervlakte van 24m2 is dit een kleinere maar knussere versie van zijn grote broer the Beach House. De afgesloten ligging en het spectaculaire uitzicht op de Zandmotor maakt van ons Tiny House dè ideale locatie om een privé meeting, workshop, brainstorm sessie, yoga training of presentatie te organiseren. De ruimte is groot genoeg voor een groep van 15 tot 20 personen en is standaard uitgerust met een beamer en projectiescherm.

Prijzen verhuur

  • Hele dag €150,-
  • Halve dag €100,-
  • Gebruik beamer & projectiescherm €50,-

Kitesurfschool & Kitesurfshop

Zo is het allemaal begonnen, met kitesurfen! Onze roots liggen dan ook op het water en met de wind. Sinds 2014 geeft BLOW professioneel kitesurfles op de Zandmotor met ons team van kampioenen. De afgeschermde, ondiepe lagune van de Zandmotor heeft vlakwater in combinatie met een stabiele zeewind en is daarom de perfecte plek om te leren kitesurfen. Er een speciaal gebied voor kitesurfers ingericht, waardoor er alle ruimte is voor kitesurflessen. Heb je interesse neem dan contact op met +31652534999 of surf even naar BLOW Kitesurfschool.

Inmiddels staat er ook een volwaardige kitesurfshop op het strand waar je alle benodigdheden voor het kitesurfen kan kopen of huren. Wil je ons assortiment zien, check dan even onze kitesurfshop.

Warme douches, lockers & omkleedruimte

Heb je lekker gezwommen, gekitesurfd of gewoon zin in een lekkere warme douche? Loop dan even achterom de kitesurfschool en daar vind je ze: 3 maal warme douches met uitzicht op de duinen. De zonneboilers warmen gedurende de dag het water op door de kracht van de zon zodat je lekker warm kan douchen. Vergeet je handdoek niet?

Tijdens je kitesurfsessie even je spullen opslaan? Wij hebben lockers waar een board, 2 kites, barren, trapeze en wetsuit netjes inpassen. Voor €5,- per dag heb je al een lockertje met je eigen slot! Eventjes omkleden kan ook in onze omkleedruimtes binnen & buiten.